Milyen ajándéknak örülnek a nők legjobban?

Ajándékot kapni mindenki szeret. A nők különösen, pláne, ha kedvesük lepi meg őket valami különlegességgel. Természetesen a nők leginkább egy nagy csokor virágot szeretnek kapni, hiszen a csokor, de akár egyetlen szál virág is sok mindent elmond. Így tehát a listát, – hogy minek is örülnek a nők legjobban, – a virág vezeti.

Talán nem meglepő, hogy második helyen az ékszer áll. Bizony, a hölgyek a csokréta után legjobban az ékszereknek örülnek, és ez talán szintén nem meglepő. Az álomajándék számukra, ha a csinos kis ékszer egy virágköltemény társaságában érkezik. Márpedig a gavallér urak gyakran lepik meg álmaik asszonyát ilyesfajta ajándékkal.

Talán azzal se árulunk el titkot, hogy az ékszerek ranglistáját a gyűrű vezeti, azaz a nők ajándékálma egy kis dobozka, benne egy csodálatosan szép gyűrűvel. A listát itt az arany vagy a briliáns uralja, de az ezüst is örömet okoz a hölgyeknek, különösen, ha ízlésük szerint való, köves darabot rejt a dobozka.

A gyűrűt követi a nyaklánc, majd a karkötő. Örömmel nyitnak ki egy kicsit nagyobb ékszeres dobozkát a nők, ami egy elegáns, kicsit különleges arany, vagy fehérarany karkötőt rejt. Az is kedvükre való, ha a karkötő helyenként drágakövekkel van kirakva, szerintük ez kuriózum.

A karkötő utáni örömforrás az ajándékok listáján a fülbevaló, utána a többi ékszer: medál, bokalánc, bross.

A felmérés szerint az ékszereket az autó, és a különféle utazások követik: külföldi, belföldi út, vagy wellness hétvége. Természetesen örömmel fogadunk mi hölgyek álmaink férfijától finom parfümöt, minőségi, márkás csokoládét, bonbont, vagy valami finom női italt. Kevésbé örülünk, – mert nem tartjuk túl eredetinek- a vásárlási utalványokat, szépségbérleteket és bizony a pénzt sem.

Nos, Uraim, akkor tessenek megjegyezni, hogy egy csokor virág mindent visz, s ha mellette egy kis ékszerdoboz is van, akkor extra az öröm. A gyűrűből természetesen a karikagyűrű a női vágyak netovábbja, de ha az már van, esetleg Ön még arra nem áll készen, akkor egy sokadik darab köves gyűrű is nagy öröm forrása. Ha Önöknek inkább a karkötő szimpatikus, akkor ne feledjék: legyen benne pár drágakövecske is!

Persze a felmérés végén az is kiderült, hogy nem az anyagiak számítanak igazán, hisz mindannyian örülünk egy ágyba kapott kávénak, egy kellemes beszélgetésnek, illetve ha a kedvesünk felajánlja, hogy elmosogat helyettünk. Vagyis nem kell aggódni, aki úgy érzi, hogy számára egy karkötő esetleg megfizethetetlen, az egy talp, vagy hátmasszázzsal is nagy örömet szerezhet élete párjának!

Ha ajándékba veszünk ékszert, vagy webáruházból rendelünk, akkor nincs lehetőség arra, hogy felpróbáljuk az adott modellt. Ugyanakkor nagyon fontos, hogy a megfelelő méretet válasszuk ki, különben cserélni kell, s az nem minden esetben könnyű, különösen, hogy a kézhez kapott ékszert szeretnénk mielőbb viselni.